Agrarische Natuur Vereniging De Ommer Marke

voor behoud en ontwikkeling van een vitaal platteland in Ommen e.o.

Meldingsformulier en Checklist bekend

De Omgevings Dienst IJsselland heeft toestemming gegeven om, onder voorbehoud twee formulieren, die gebruikt worden bij de ‘vechtdalmethode’ (de door de provincie goedgekeurde werkwijze, voor het verantwoord gebruik van maaisel voor bodemverbetering, openbaar te maken. Om verschillende redenen is de OD er nog niet aan toe gekomen ze op hun eigen website te zetten. Dit zal binnenkort wel gebeuren. Het gaat om:

  • het Meldingsformulier tussenopslag, te gebruiken door agrariërs en leveranciers en
  • de Checklist voor leveranciers waarmee  zij aan de OD kunnen doorgeven dat zij, in een bepaald gebied volgens de Vechtdalmethode werken. Deze checklist is in plaats gekomen van de verplichting om een projectplan in te dienen.

 

Comments are closed.